torsdag den 4. juli 2013

Lissabon part 2

Jeg vil lige starte med at fortælle kort om transport muligheder: metro (kører fra lufthavnen, let og overskueligt), bus (brugte vi ikke så meget, men virkede også overskueligt), tog (god mulighed for at komme lidt væk fra byen) og så er der sporvognene (vi havde svært ved at gennemskue tider og ruter, men helt sikkert en oplevelse at køre i dem). Man kan købe et 24 timers "transportkort" der kan bruges i og omkring byen.
Som lovet får i her en opfølgning på det der mad i Lissabon.... hmm deres spisevaner er noget anderledes end vores, ikke alene spiser de aftensmad ved 9-10 tiden men det de spiser er liiiidt sært. Jeg nævner i flæng klipfisk, kyllinge mave, creme tærter, små snegle, sardiner, friture stegte kødboller med en underlig røget smag.... Ikke særlig krydret mad men gerne tilsat koriander, kogte kartofler eller meget blege fritter. Vi forsøgte at finde steder med tapas, eller noget der så knap så lokalt ud og vi var heldige op til flere gange.
Venter på metro og en af de gamle sporvogne i Lissabons gader
Sardiner og min frokost den sidste dag
Lokal befolkningen
Bonus info: Vi var med på en gratis guidet tur med chill out tours (kan anbefales), hvor vi bla. mødte kvinden herover der bød på hjemmebryggede kirsebær vin :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...