fredag den 26. oktober 2012

Mad til en kold tid




Rødbede suppe - et tip til supper

LØG - HVIDLØG - TIMIAN - OLIVEN OLIE - 
RØDBEDER - KARTOFLER - 1/4 KNOLDSELLERI
1 LITER BOUILLON

Løg (stort set alle løg kan bruges, dog giver rødløg mere sødme) og hvidløg hakkes groft og svitses med frisk timian (andre krydderier kan også sagtens bruges) dette er basen til alle de supper jeg laver. 
.............................................................................................

Grøntsagerne (groft skåret) tilsættes, øverst ses hvad jeg har tilsat, men igen skal man huske at grøntsager  som knoldselleri, gulerødder og rødbeder har ret meget sødme. Lad grøntsagerne tage smag af løgbasen i ca. 10 min og tilsæt bouillon. Grøntsagerne koger til de er møre og suppen blendes, smages til, og serveres med creme fraise og/eller anden topping. Bon appetit

1 kommentar:

  1. Det ser vel nok indbydende ud det hele. Efteråret, suppen og blomsterne. Uhm

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...