tirsdag den 28. februar 2012

Dagens ret

I dag har jeg endelig endnu en fridag. Træningen bliver temmelig forsømt med alt det arbejde, så tog lige en times stram op idag... Da jeg efterfølgende tog i Føtex og så de havde frisk torskerogn var der ingen tvivl om dagens frokost :) Rognen blev kogt i saltvand, skåret i skiver og lagt ovenpå en bagel smurt med aioli, lidt rucola og tomater, toppet med citronsaft, salt og peber. Det kan stærkt anbefales og det må virkelig være sundt (måske lige bortset fra det hvide brød og aioli)



Jeg bilder mig ind at det er en forårs ret, så i får lige lidt påskeliljer til:)

4 kommentarer:

  1. nøj det ser hammer lækkert ud!

    SvarSlet
  2. Uhm det ser lækkert ud - OG forårsagtigt :-)

    SvarSlet
  3. Mums, ser godt nok skønt ud. Det er sjældent man spiser torskerogn (sikkert barndomstraumer over madpakken), men på den der måde, får jeg da også helt lyst til at smage det igen :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...