lørdag den 28. maj 2011
De sprøde lange grønne...
MMMMMMmmmmnnnnn asparges, godt de pippeler frem i haven. Jeg har dampet en del og frosset ned og mor har lavet høns i asparges (det lader jeg hende om!). Igår lavede jeg så risotto med asparges og timian, sikke en succes. Tricket er at give risene massere af smag ved at "fodre" dem med løg, hvidløg, evt. timian, hvidvin og boullion. Når risene er ved at være klar vendes asparges, parmasan og en god smørklat i. Velbekomme :)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Super lækkert - og hold da op nogle flotte billeder :O) Go' weekend.
SvarSletA xxx
1000 tak Anya, må indrømme at jeg også nyder billederne på din blog :o)
SvarSletUh ja jeg glæder mig til du flytter herover på djævleøen og kan nyde godt af din fantastiske kogekunst (så elegant jeg lige fik inviteret mig selv der hva ;)
SvarSletDu skal være så hjertens velkommen på 4 sal (får så faste baller af alle de trapper...ha ha)
SvarSlet