Rødbede suppe - et tip til supper
LØG - HVIDLØG - TIMIAN - OLIVEN OLIE -
RØDBEDER - KARTOFLER - 1/4 KNOLDSELLERI
1 LITER BOUILLON
Løg (stort set alle løg kan bruges, dog giver rødløg mere sødme) og hvidløg hakkes groft og svitses med frisk timian (andre krydderier kan også sagtens bruges) dette er basen til alle de supper jeg laver.
.............................................................................................Grøntsagerne (groft skåret) tilsættes, øverst ses hvad jeg har tilsat, men igen skal man huske at grøntsager som knoldselleri, gulerødder og rødbeder har ret meget sødme. Lad grøntsagerne tage smag af løgbasen i ca. 10 min og tilsæt bouillon. Grøntsagerne koger til de er møre og suppen blendes, smages til, og serveres med creme fraise og/eller anden topping. Bon appetit
Det ser vel nok indbydende ud det hele. Efteråret, suppen og blomsterne. Uhm
SvarSlet